torstai 10. maaliskuuta 2016

Interpretations vol 3

On se vaan niin, että hyvät mallit ovat ihanteellisia neuloa. Juuri ilmestynyt Interpretations 3 sai aikaan huiman neulepaitojen buumin tässä puodissa! Kiitos Veera Välimäkii ja Joji Locatelli, varsinaisia velhoja olette! Naiset ovat suunnitelleet yhdessä jo kolme mallistoa. Uusimmassa on yhteensä 12 upeaa mallia; pipoa, huivia ja neuleita naisille.  Nyt ensi kertaa mallistot julkaistiin myös printtinä ja miten minusta ne näyttävät paperilla vielä kauniimmilta. Mukavaa, että kirjan ostaneille on mahdollisuus ladata ohjeet myös sähköisesti.


Ainakin näitä olen nähnyt puikolla tai valmiina; Breathing space, Peeping cowl, Let go ja Be kind. Lieneekö tämän innoittamana Veeran aiemmatkin mallit ovat suosiossa. Turhaa ei sanota, että tämä taitava nainen on maan kuuluisin neulesuunnittelija. Täälläkin neulonomi tekee kahta yhtä aikaa Still light ja Something silver, ja jos en pitele helmosta niin kohta alkaa myös Stay to same. 
Nämä esimerkiksi neuloituivat tässä viikko sitten ovat DrivenTrue friendSiitepölyä ja Taskutakki.

Oma ensimmäinen valintani tästä uudesta mallistosta oli Breathing space, josta onkin ilmestynty jo useampi blogipostaus. Lankavalintani oli Handulta Ilun sinkku, ja hyvä valinta olikin. Ihan kuin ei olisi mitään päällä ; ) Langan kulutus oli vajaa 4 vyyhtiä, L kokoon. Todellinen lempineule, hetken jo suunnittelin uutta värivaihtoehtoa.