keskiviikko 7. lokakuuta 2015

Blogini tarina -haaste

Saimme Blogini tarina - haasteen, johon koitamme vastata. Kiitos Langanpäästäkiinni - blogin Tiia.

Tiian upeat Loistavat niityn Puikkomaisterin sukkakirjasta

Blogimme syntyi ajatuksesta kertoa kuulumisista ja sattumuksista kaupalla.
Aluksi oma blogi jännitti, sillä aloittaminen pitää sisällään lupauksen lukijoilleen. Muistammeko, mistä aiheet, osaammeko, ovatko kuvat riittävän hyviä jne.


Ensimmäinen postaus on 31.10.2014 eli kohta on 1 v synttäreiden aika! #taskuneuloosi 10.1.2015 valoi meihin uskoa ja innostusta sekä ison kasan tietoa. Päällimmäiseksi jäi armollisuus itseä kohtaan; kuvien ei tarvitse olla täydellisiä, sillä jokainen luo oman näköisensä. Arvelimme kirjoittavamme vuorotellen. Bloggauksia on harvakseltaan 1-2 kuukaudessa, enempään ei toistaiseksi ole ollut aikaa. Mutta onhan meillä myös yksi vierasbloggaaja, Majaillaan blogin Mirella. Ehkä kauppiaana olisikin hyvä ajatus kerätä kokoon rinki, jolla saisi blogiin vaihtelua.

Kehittyminen vai kehittymiskohta?
Tätä kysäisin Futuremarjalta, sillä hän oli yksi innokas kannustaja blogin aloittamisessa ja #taskuneuloosin toinen vetäjä yhdessä  Pauliina Mäkelän kanssa.
Vuodessa ei itse huomaa kehittymistä. Yritän pitää kiinni siitä,ettei tästä tule stressiä, ylläpidettäviä kanavia on monta. Marjan kommentit kauppiaalle olivat miten yhdistää verkkokaupan ja blogin, jos voimme ratkaista lukijan ongelman olemme onnistuneet.
Meidän kehityskohta on aktiivisten lukijoiden löytäminen ja kirjoitustahdin ylläpito. Aina on tietysti ihana saada kommentteja ; )

Haastamme seuraavat blogit mukaan Blogini tarinaan:www.marjanousiainen.com
/merkkula.blogspot.fi/
Punos-sidos-silmukka
heffishandarbetar.blogspot.fi

Kuulumisista kaupalla sen verran, että olemme lähdössä ensimmäistä kertaa messumatkalle!
Tampereen kädentaitomessut 13.-15.11. ovat pohjoismaiden suurimmat käsityömessut. Meidät löytää osastolta  C603. Vielä on muutama paikka vapaana Lapas-messumatkalle täältä Järvenpäästä Tampereelle ja takaisin, retkeen sisältyy bussikuljetus, majoitus ja messulippu.Lisää matkasta täältä.
Lähtisitkö rentoutumis-/hemmotteluretkelle iloisessa seurassa?


Kävimme keikalla Järvenpään Kukkatalolla, tässä kurssilaisten käsissä syntyneet värikkäät kukat.


Haasteen ohjeet:
1. Haaste on avoin kaikille bloggareille (teema voi olla mikä tahansa). Saat osallistua vasta saatuasi haasteen (ja niitähän voi toki myös pyytää, jos tiedät jonkun saaneen sen).
2. Kirjoita ja julkaise oma tarinasi blogissasi: miten blogisi sai alkunsa, kuinka se on kehittynyt ajan saatossa ja mitkä ovat olleet merkittävimpiä taitekohtia.
3. Haasta mukaa neljä blogia kirjoittamaan oma tarinansa. Mikäli joku kieltäytyy suorilta käsin, voit haastaa jonkun toisen.
4. Muista ilmaista tarinasi yhteydessä linkkeineen päivineen, miltä blogilta sait haasteesi ja kenet haastat mukaan.
5. Mikäli olet instagramissa, käy halutessasi lisäämässä jonkin kuvasi yhteyteen tagi #blogisitarina. Näin kaikki Instagramissa olevat bloggarit näkevät, kenen kaikkien blogeissa nuo tarinat ovat nähtävillä.

2 kommenttia:

  1. Hei ja kiitos haasteesta <3 Vastailen kun tulee sopivasti aikaa! T: punospirjo / punoa-sidos-silmukka

    VastaaPoista
  2. thanks a lot admin on your information and sorry permission share
    pengoatan untuk sembuhkan aneurisma otak,bahaya radang kandung empedu,cara mengatasi vertigo yang sering kambuh,cara menyembuhkan payudara bengkak,cara alami mengobati kanker payudara,obat penghilang kerutan di wajah tradisional,obat penghilang bopeng di wajah tradisional,obat pereda radang amandel tradisional,pengobatan tradisional mata silinder,pengobatan tradisional kanker lambung stadium 1-4,cara menetralkan asam lambung dengan cepat,suplemen penambah berat badan terbukti ampuh,pengobatan tradisional kanker tulang,pengobatan tradisional perlemakan hati (fatty liver),cara mengobati penyakit endokarditis,pengobatan mata ikan tanpa operasi,bahaya kista ovarium pecah,cara mengobati nyeri punggung selama kehamilan,cara cepat menghilangkan alergi kulit,cara alami menyembuhkan mata katarak,cara menyembuhkan batuk berdahak,cara mengatasi lambung panas dan perih,cara mengobati pengapuran sendi lutut,cara mengobati diabetes gestational,cara alami menurunkan sgpt dan sgot,cara menyembuhkan kanker pankreas,cara alami menyembuhkan tumor rahang,obat kanker lifoma tradisional,suplemen kesehatan bagi penderita kanker payudara,cara menyembuhkan kista endometriosis,ganoderma plus capsule,pengobatan alternatif pemecah batu ginjal,obat penghilang benjolan di leher sebelah kiri tradisional,obat penghancur kanker tulang tradisional,pengobatan untuk sembuhkan prostatitis kronis dan akut

    VastaaPoista