perjantai 31. lokakuuta 2014

Hermot kuin savolaisella koppakuoriaisella

Paljon on lankaa virrannut sormien välissä, tyylinen aloitus. Tästä se lähtee: Lentävän Lapasen blogi. Tarinamme alkumetreillä kirjoitimme muutaman postauksen, jotka ovat jo hävinneet bittiavaruuteen. Katse siis eteenpäin. Tästä ei pidä ottaa ressiä, kirjoitamme kuulumisia, tuntemuksia ja uutisia silloin, kun on hetki aikaa ja siltä tuntuu.


Tiedätkö tunteen, kun neulomisjono kasvaa ja kasvaa. Olin kauan sitten ihastunut Raitarakkauteen, jonka hankin TiTiTyystä vuosia sitten. Otin työn syyslomaneuleeksi ja zabadapaduu - se on valmis!


 Voiko olla mukavampaa tunnetta. Ne kuuluisat pari langan päättelyä ja napit vielä.


Langaksi valitsin klassisen Rowanin Felted Tweedin, jota kului osimoilleen 350 g. Mulla on paljon kehittämistä omassa pitkäjänteisyydessä, josta tulee juteltua asiakkaiden kanssa. Yksi parhain vertaus "hermot kuin savolaisella koppakuoriaisella", ettei uskalla aloittaa isompaa neuletta. Höpöhöpö - riittävästi kutkuttavia lankoja ja siitä se ajatus sitten lähti. Kaikki osaa ja uskaltaa! Mukavaa viikonloppua ja ensi viikolla meillä juhlitaankin jo 2 vuotista taivalta.

12 kommenttia:

 1. Toi on ihana, nätti ja kaunis neule.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiks ole, olen kyllä tyytyväinen. Värejä vois aina säätää, mutta näin on hyvä. Malli on hyvä.

   Poista
 2. Tosi reipas! Minäkin teen tommosen, aloitan heti kun saan ensin valmiiksi sen aranamin, ja sen toisen huivin. Niin ja sen pitsimekon, sekä silkkihuivin. Ehkä teen sen villatakinkin valmiiksi, ja tietysti sen maton.... Mutta kyllä minä teen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, mäkin hetken mietin otanko sukat a vai b, vai neuleen a vai b vai ehkä huivin tai entä pari uutta pipoa, sitten pitäisi aloittaa lapselle villatakki... Ihana viikonloppu siis tiedossa!

   Poista
 3. Kunnon neulojalla PITÄÄ olla useampi työ vaiheessa... niitä sitten tehdään mielialan mukaan... nimim. En ees kehtaa kertoa montako kesken...

  VastaaPoista
 4. Tainan neule on tosi kiva ja värit sulle enemmän kuin hyvät ���� Ja joo, monta käsityötä menossa ja monta uutta suunnitelmissa, se pitää mielen virkeänä ����

  VastaaPoista
 5. Ihana neule! Tunnustan julkisesti kateuteni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kyllä se sinultakin onnistuu, joten ei kannata sen kummemmin olla kade...

   Poista
 6. Onnea uudelle blogille ja tervetuloa "raitarakkaus-kerhoon". Kun on yksi, pitäisi saada toinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Unna, onkos olemassa raitarakkaus-kerho, jos kyllä niin tapaaminen heti pystyyn. Ja kyllä,sitä alkoi mietityttämään seuraava väriyhdistelmä tai ehkä jopa yksivärinen, jollain pienellä twistillä.

   Poista
  2. Ei taida olla oikeaa kerhoa, mutta kaikki tuntuu olevan samalla tavalla vähän höpsähtäneitä. Kyllä kerho olisi paikallaan, jotta voisi saada tukea värien miettimiseen :)

   Poista