torstai 21. toukokuuta 2015

Kahvikuppineuloosi

Neuloosi vai neuroosi?Neuloosi kuvaa kivasti tunnetta, kun mielen täyttää voimakas sisäinen tarve neuloa niin, että päivittäiset työt jäävät tekemättä, puhelimeen ei tule vastattua ja nukkumaanmenokin viivästyy. Kaikki muu tekeminen tuntuu turhalta ajanhukalta. Neulomishinkua kuvaa myös se, että koti saa vähän repsottaa, jotta saisi vähän neuloa ja nauttia elämästä.

Neuroosi taas on ahdistuneisuushäiriö, jolla tarkoitetaan pitkäkestoista, tilanteeseen nähden liiallista ja selvästi normaalia elämää haittaavaa ahdistusta. Tietääkseni tässä ei ole kyse siitä.

Kahvikuppineuloosi

Itselläni neulomisen ihanuutta lisää kupillinen kahvia. Meidän tapauksessa Porvoon paahtimon maukasta tummaa paahtoa. Mielikuppi on tamperelaiselta kirppikseltä hankittu Arabian kukkakuppi. Asiakkaamme ovat tottuneet löytämään sen mitä kummallisemmista paikoista. Siitä tämä postauskin sai alkunsa, joskin toimitusaika oli säädyttömän pitkä. Kiitos Villasukkavuosi, vinkistä.

Neuloosissa syntyneitä

Heidi Alanderin Eyeblink oli mökkityönä
Oulanka sukat meni hyvälle ystävälle synttärilahjaksi
Tarjan tekemä Jojin Grown up girl

   
Satoa taidemuseon Ainon neulekerhosta
 Huldan kesähuivi, kiitos Tiia tsempistä
#jätskipipo

Nyt on vielä hetki aikaa luovuudelle, sillä 3 kaverin ja meidän yhteinen #jätskipipo kisa päättyy maanantaina 25.5. klo 18.00 Täältä löydät siitä lisätietoja!

Malja valmistuville ja heidän valmentajilleen!
taina5 kommenttia:

 1. Ihana postaus! Kahvikuppineuloosi on sananakin jo hurjan positiivinen, tauti johon oikein haluaa sairastua. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, eikä kestänyt pitkäänkään, mutta odotus palkitaan! Aurinkoista viikonloppua.

   Poista
 2. Hienoja käsitöitä siellä taas syntynyt kahvin voimalla. :) Kahvikuppi on mullakin usein seurana muuta tehdessä; kerran maalailin vesiväreillä ja join kahvia samalla ja tuli sitten kastettua pensseliä kahviinkin välillä... neuloessa ei ole onneksi sitä vaaraa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiia, sulta voisi oppia tuon kuukausittain "raportoinnin". Huomaisi että jotain kuitenkin valmistuu. AUrinkoa.

   Poista
 3. Saako teekuppineulootikko liittyä lukijoihin?

  VastaaPoista