torstai 10. maaliskuuta 2016

Interpretations vol 3

On se vaan niin, että hyvät mallit ovat ihanteellisia neuloa. Juuri ilmestynyt Interpretations 3 sai aikaan huiman neulepaitojen buumin tässä puodissa! Kiitos Veera Välimäkii ja Joji Locatelli, varsinaisia velhoja olette! Naiset ovat suunnitelleet yhdessä jo kolme mallistoa. Uusimmassa on yhteensä 12 upeaa mallia; pipoa, huivia ja neuleita naisille.  Nyt ensi kertaa mallistot julkaistiin myös printtinä ja miten minusta ne näyttävät paperilla vielä kauniimmilta. Mukavaa, että kirjan ostaneille on mahdollisuus ladata ohjeet myös sähköisesti.


Ainakin näitä olen nähnyt puikolla tai valmiina; Breathing space, Peeping cowl, Let go ja Be kind. Lieneekö tämän innoittamana Veeran aiemmatkin mallit ovat suosiossa. Turhaa ei sanota, että tämä taitava nainen on maan kuuluisin neulesuunnittelija. Täälläkin neulonomi tekee kahta yhtä aikaa Still light ja Something silver, ja jos en pitele helmosta niin kohta alkaa myös Stay to same. 
Nämä esimerkiksi neuloituivat tässä viikko sitten ovat DrivenTrue friendSiitepölyä ja Taskutakki.

Oma ensimmäinen valintani tästä uudesta mallistosta oli Breathing space, josta onkin ilmestynty jo useampi blogipostaus. Lankavalintani oli Handulta Ilun sinkku, ja hyvä valinta olikin. Ihan kuin ei olisi mitään päällä ; ) Langan kulutus oli vajaa 4 vyyhtiä, L kokoon. Todellinen lempineule, hetken jo suunnittelin uutta värivaihtoehtoa.


7 kommenttia:

 1. Nyt on kyllä nätti ja hyvät värit.

  VastaaPoista
 2. Kiitti Katju, tykkään itsekin. Mukavan rento

  VastaaPoista
 3. Tämä on niin kertakaikkisen hieno, pitäisikö se tuo ottaa sittenkin seuraavaksi puikoille :D Veeran Stay the Same mallin löysin eilen illalla uutta projektia etsiessä ja sekin olisi kiva tehdä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö! ja samoin mietiskelin eilen lankoja Stay the Sameen.

   Poista
 4. Ai kun kiva nähdä tää neule L-koossa, joka olis omakin koko. Pitäis varmaan tehdä tuo, en oo viel mitään Veeran neuletta tehnyt! Taidan olla se poikkeus, joka vahvistaa säännön;) Kaikki Muut on varmasti teheet ainakin huivi . . .

  VastaaPoista
 5. Kiitos Kristiina, Poikkeus vahvistaa säännön jne. Kivoja malleja löytyy paljon muitakin. Ja ainahan voi suunnitella ihan itse.

  VastaaPoista
 6. thanks a lot admin on your information and sorry permission share
  pengobatan alternatif penyumbatan tuba falopi

  VastaaPoista