sunnuntai 30. elokuuta 2015

#syyshuivikal

Kalistelusyksy, ai mikä ihmeen kalistelu?
Oisko puikkojen rauhoittavaa kopinaa, kilinää vai kalketta. Neulesanaston mukaan kal = knitalong
eli neulotaan yhdessä. Ikinä en ole sellaiseenkaan osallistunut, mutta sukka tourin jälkeen mietimme yhdessä mitä ihmettä sukkabuumin jälkeen. Ja siitä se sitten lähti!


Osallistujat neulovat omavalintaisen huivin per kuukausi meiltä löytyvistä tai joskus löytyneistä langoista. Kuvaa huivi ja liitä se Ravelryssä omiin projekteihin merkinnällä #syyshuivikal ja #lentävälapanen, ja jos muuten olet Facebookissa tai/ja Instagramissa niin käytä niissä samoja hastageja. Kuvan tulee olla paikallaan viimeistään seuraavan kuun 5. päivään mennessä, jolloin arvomme puodilla osallistuneiden kesken huivilangan! Ja mikä parasta Jouluun mennessä sinulla on valmiina 5, siis viisi! huivia. Lisäbonuksena on alusta asti mukanaolleiden kesken palkitaan eniten erilaisia huiveja neulonut sekä eniten metrejä neulonut. Pelkästään elokuun osalta vaikuttaa, että huiveja syntyy kuin sieniä sateella. Kirjaudu kipinkapin Ravelryyn ja liity Lentävän Lapasen groupsiin, siellä tarkemmat ohjeet.

Herald by Janinakalliodesign


Toistaiseksi suosittuja ovat olleet Heidi Alanderin huivit; aika monta Nurmilintua ja Meadows Grassia löytyy elokuun valmiista töistä. Kauniit ja klassisen yksikertaiset JaninaKallioDesingin huivit ovat samoin suosittuja. Liekö innoittamassa Janinan vierailu Lentävässä Lapasessa lauantaina 12.9. kello 12 - 15 välillä. Tervetuloa treffaamaan!

Melodia, kuva Janina kallio design
Rosewater, kuva Janina kallio designSyksyn huipputapaus neulontarintamalla lienee TitiTyyn ja Kerän Suomeen tuomat neulontakuuluisuudet Westknitsin Stephen West ja Ysolda Teague. Monta mielenkiintoista kurssia on tarjolla Jyväskylässä ja Tampereella. Valmistaudumme lokakuuhun ja kylmeneviin säihin Stephen Westin Exploration Station kotoisasti Tutkimusasema yhteisneulonnalla, joka alkaa heti tiistain kuukauden vaihduttua.

Kuva Ravelrystä Westknits
Oisko värivalikoima tässä?

Lähde mukaan #syyshuivikal #lentävälapanen

Mukavaa syyskuun alkua!

Taina, jonka elokuun huivit olivat Meadow Grassa ja Herald

4 kommenttia:

 1. Upea tuo Herald ja hieno Meadow Grass sieltä syntymässä!
  Käykääpä kurkkaamassa blogissani, haastan teidän blogin tarina haasteeseen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kävin kurkkimassa. Koitamme vastata tällä pienellä kokemuksella

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Eikö vain! Tervetuloa mukaan neulomaan huivi per kuukausi. Katso ravelrystä tarkemmat ohjeet (group Lentävälapanen)

   Poista