sunnuntai 5. huhtikuuta 2015

Pääsiäishöyhenet

On neuleita, jotka on tehtävä heti ja töitä, jotka voi odottaa. Vaikka niitä olisi kertynyt läjäpäin. Feathers in the wind on sellainen, joka oli tehtävä heti. Joji Locatellin nerokas villatakki ja täydellinen ohje. Viime satsissa Malabrigoja oli sopivasti arroyoaa harmonisena Sand bankina. Se oli siinä.
" Reflect your inner light out into day and paint the world as you see it. Grab their attention and make a difference. This topdown, light hearted cardigan boats a flattering shape with a little modern flair,"

Aloitin työn syntymäpäiväni kunniaksi pari viikkoa sitten. Korkea kaulus oli hujauksessa tehty ja sitten oli höyhenten vuoro, joita oli kiva tehdä ja työ eteni helposti. Alkuun pelkäsin langan riittävyyttä, ohjeen mukainen 42 koon 5 kerää ei ehkä riitä. Plan B oli raidoittaa vähän Veeran villatakin Make space tyyliin.

Arroyo on onneksi riittoisaa ja 3/4 hihoilla olisi riittänyt nipinnapin 4 kerää. Halusin kuitenkin normaalit pitkät hihat ja jatkoin viidennestä kerästä pikkiriikkisen.
Ohje on todella selkeä, kiitokset tekijälle. Ihana neuloa ohjetta, jota ei tarvitse arvuutella onko tämä nyt näin vai noin! Lisäksi mallissa on juuri jotain kivaa modernia twistiä.
" The intricate lace feather pattern in its circular yoke adds femininity and suggests enlightenment. For those chilly nights the convertible collar can be warm up or down making it a versatile warm."


Napit sain laitettua ennenkuin hihat tuli valmiiksi ; )


Selkähöyhenet



Höyhenneule oli kiva tehvä valmiiksi, milloinka muulloin kuin Pääsiäisenä. Hiukset on kuin Noita Nokinenällä, mutta ei haittaa. Aurinko ehti väläyttää pari lämpöistä sädettä sopivasti kuvaushetkellä.
Tästä taitaa tulla Lempineule! 



"On your next jaunt through the park, wear your Feathers in the Wind and maybe even some feathers in your hair, make a statement and run free."


Tämmäisiä taikoja pitkän tauon jälkeen. Kivaa Pääsiäistä itsekullekin!

t. Taina









9 kommenttia:

  1. Tosi kaunis siitä tuli! Tulen joku päivä katsomaan vielä ihan livenä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minkähän maan ajassa blogisi elää? En suinkaan kommentoinut klo 14.01, pikemminkin klo 00, 01. :D

      Poista
  2. Hieno, suorastaan seesteinen! Oma laatikkopaitanikin etenee, ei vain voi olla neulomatta, on se niin rentouttavaa. Saattaa olla, että tarvitsen yhden ylimääräisen kerän, teen alkuperäistä neuletta pidemmän.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Merja! Seesteinen kuvaakin hyvin lankaa ja mallia. Mahdatko saada oman paitasi valmiiksi reissuun?

      Poista
  3. Vastaukset
    1. Kiitos Tiia! Arvaa mitä suunnittelen seuraaaksi - huivirintamalla?

      Poista
  4. Voi miten hieno siitä tuli!
    Malli on kivan yksinkertainen kuitenkin pienin yksityiskohdin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen kyllä tyytyväinen. Mietin vielä otanko hihan auki ja teen siihen oman jäljen? Yhden höyhenen - miltä kuulostaa?

      Poista